Utomhusmiljön en betydande faktor

Igår hade vi styrelsemöte igen. Det flyter på bättre nu. Det är färre diskussioner sedan en ur gruppen tillfälligt valt att lämna. Vi andra har mindre med tid så diskussionerna är kortare och mer fokuserade på att arbeta igenom hela dagordningen. Vi ligger i fas och har efter mötet delat upp alla uppgifter.

Men efter mötet sitter jag och arbetar med mitt egna projekt. Det är sent och jag är trött. Jag bestämmer mig för att gå och lägga mig. Det är mörkt ute, nästan svart. Allt är dunkelt. Det är kallt. Så plötsligt hörs skrik. Jag tittar ut. En ung kvinna talar i telefon. Hon skriker och är arg. Jag har sett henne skrika förr. Jag väntar, lyssnar på att hon ska lugna ner sig. Så öppnar någon fönstret och tittar ner på henne. Så börjar hon skrika på honom.

Så tröttnar jag på allt. Jag ber henne gå in. Hon ropar tillbaka att hon är arg på dem. Jag stänger fönstret. Det är kallt ute. Det är natt och dags att sova. Jag lägger huvudet mot kudden. Imorgon ska jag fundera ut en ny strategi för att bättra utomhusmiljön.

Compare