Teakbord och en massa minnen

I vissa fall kring inredning behöver man ta beslut som kommer att påverka mer eller mindre. Som exempel kan det gälla större inköp där priset på varan spelar in, eller på en plats där man har ett begränsat utrymme som så är fallet denna gång.

Jag hade varit på en fest och tyckte om hur de möblerat lägenheten. De hade ett stort bord i ett av rummen. Egentligen var det inte ett rum utan en öppen lösning, ett halvt rum, där man placerade rummet. Hur som helst jag blev förtjust och beslöt mig för att skaffa ett matsalsbord. Första beslutet taget!

Jag fick då genom rekommendationer tips om ett företag som tillverkade bord. Jag åkte dit och tittade på borden.

Jag bestämde mig för ett bord med raka ben och en rak massiv skiva med en rough yta. Rått är nice och annorlunda och modellen är klassisk så den håller länge.

Bordet är gjort av teak, ett dyrare träslag men väldigt vackert. Man kan tydligt se i bordet hur trät lever och det ger en varm spännande känsla och den massiva skivan och benen ger en vacker känsla om ett tidlöst bord.

Många kvällar när jag bjudit in vänner och familj har vi kunnat njuta av mat, vin, goda skratt och rymd för bordet rymmer plats åt mer än 10 och skulle vi vara fler har jag ytterligare två stycken skivor att fästa på bordet.

Mitt tips är att köpa ett bord med plats åt alla gäster för det är få saker som slår en god middag med vänner och familj❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Compare