Så gör jag mer plats i Garderoben.

Boytan är begränsad så jag måste tänka om nytt. Jag har vårstädat garderoben.

Jag åkte och köpte stora lådor, jag vek ner en massa sommarklänningar som jag inte använder. Sedan flyttade jag över alla mina kavajer, finbyxor och kostymer till den vänstra tyggarderoben. Därefter hängde jag upp några ytterjackor på en stång. En tyggarderob där inne viger jag åt min gäst samt lämnar rum för den som önskar kunna ställa in en väska som behövs ställas undan.

Vad gör jag då med de kläder som blir över. Jag handlade fem stycken stora vita snygga genomskinliha plastlådor som man kan se igenom. Vikta kläder blir då lätt att få tag i. Som vanligt sorterar jag dem efter färg.Jag placerade en låda på vinden.

Under förmiddagen åkte jag iväg och handlade en enklare modell av garderobstång på hjul. Jag monterade ihop den och placerade även upp den på vinden. Här kan jag nu hänga upp vinterkläderna när jag inte längre behöver dem och plocka ner vårjackorna nu när våren kommer. På så sätt kan jag göra mer plats på den yta där jag bor. Med bättre struktur i garderoben trivs jag bättre och med även ordning på vinden känns det ännu bättre.

Compare