Packa med stil

Kan du säga packa pappas kappsäck snabbt 10 gånger. Du märker att det inte är helt lätt att få till orden! Tungan snubblar och förvrider orden till alla möjliga konstiga ord och läten.

Vi är på väg, oftast reser vi mellan skärgården, Kungälv och Göteborg. Det har varit en jobbig och stressig tid av allt kånkande hit och dit. Men så beslöt jag mig för att göra något åt det.

Jag vill göra packningen till något kul. Att resan är rolig är väl alla med på men många flyttar varje månad under en längre period tär på kropp och psyke och är inte alls lika roligt.

Därför beslöt jag mig för att titta efter väskor. Nu är en bra tid. Butikerna har många bra reor så jag kikade in i två väskbutiker igår.

Jag var ute efter en handväska till jobbet men efter att jag och min vän varit inne i butiken ett tag så insåg med ovan problem att jag egentligen var ute efter något annat.

I andra butiken, på avenyn, fann jag mitt fynd, en DONNA DONNA i svart läder. Bra och rymlig och passar utmärkt till resor fram och tillbaka mellan skärgård, Göteborg och Kungälv. Till den har jag ytterligare en mörkbrun större sportbag i skin.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Compare