Ordning och reda

Ordning och reda, oreda bort!

Så lyser oredan med sin frånvaro! Idag har jag städat, och det rejält. De sista veckorna har jag slängt massvis av papper. Varför spara en massa gamla anteckningar!

Fast lite kul är det förstås att gå igen sina gamla papper. Jag minns kurserna som jag gick, så det ger fina minnen.  Men bäst är känslan av renstädat och ordning. Det är så jag trivs bäst och därför känns det extra skönt all lägga huvudet mot kudden och veta att jag städat hela dagen. Ordningskänslan smyger sig in och jag gillar att lägga ögonen på allt som nu tittar fram när det famla stöket är försvunnet.

Nu har jag redan börjat planera inför nästa handling, men först är det en ny jobbdag på en ny arbetsplats som konsult som väntar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Compare