När jul nalkas☃️

Återvinning

Snart står julen för dörren, för mig är julen en av de stora och fina högtiderna. Jag älskar julmat och lugnet omkring julen. Så just i de här stunderna så njuter jag av vad som ska komma.

Pappersåtervinning

Jag har grov städat hemma. Jag har rensat bort alla papper, högvis, och när jag trodde att jag tagit bort allt jag kunde lät jag det gå ytterligare två dagar. Först då insåg jag att jag kunde gå ännu hårdare fram i min utrensningsprocess. Allt som verkligen inte behövs ska bort! Det ska vara fint, riktigt fint och jag vill ha mycket plats, och många fria ytor tänkte jag!

Jag älskar fria ytor, det är snyggt och lyfter fram de fina sakerna som jag valt att bära fram istället.

Så om du frågar mig så är det ytorna som gör det.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Compare