Ljuspunkter i mörka tider

Ljuspunkter i mörka tider

Så här års när mörkret faller på är det viktigt att kunna skapa en vacker belysning i hemmet. Det ger rymd och känsla och ett kryp in att trivas i.

Köp inte vad som helst utan fundera lite innan ditt köp, det är ett viktigt val även om det oftast är en mindre kostsam inredningspryl. Under året hittade jag flera lampor som föll mig i smaken. jag tycker om att kunna hitta ut design för rätt rum.

Som fotograf är jag noga med hur ljuset faller, och när det gäller inredning hur ljuset faller i kombination med designen.

Lampa, funktion och design i ett

Det har gått många år nu som jag arbetat med design och jag tycker mig känna en allt större betydelse för hur viktigt det känns för mig med design. Jag känner hur viktigt det är att bo och trivas, inte bara bo.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Compare