Hus-från grund till tak

Jag var i Schweiz och spelade teater. Vi spelade upp teatern i ett fantastiskt hus i Montreux. Efter det föddes idén om att blogga om hus och inredning som livsstil.

Living the American dream är lik den nordiska i det fall att många invånare drömmer om ett perfekt hus.

Vi lägger ner mycket tid på att skapa oss trivsamma boenden. Nu när regnet öser ner är det mysigt att krypa ihop med en filt bland alla vackra kuddar i soffan. Tända ljus och dricka te. Hösten är ruskig och mysig på samma gång.

Men i höstrusket omsluten av en vacker handvävd filt är jag tacksam och glad över att befinna mig i ett varmt och skönt hus.

Idag har jag studerat huskonstruktioner, från grund till tak. Det har varit givande och jag har lärt mig mer än någonsin om hur man bygger hus. Det här varit en givande dag och jag ser fram emot att lära mig mer imorgon då jag ska läsa vidare.

Compare