Gott Nytt År

Ett Gott Nytt År med en fräsch Nyårsmeny

Vi firade in det nya året och jag kunde inte låta bli att duka med Guld.

När det är nyår är det fest och då ska det vara lite glittrigt och kul. Så guld blev ett inslag i dukningen och jag ställde då naturligtvis den nyinköpta vasen från Skultuna mitt på bordet med en stor bunt glittriga rosor.

Förbereder förrätt och huvudrätt till att börja med. Kvällen har precis börjat.

Löjromstoast med glutenfritt bröd och laktosfri creme fraiche

Löjromstoast

Jag gör gratinerade blåmusslor som serveras med en skaldjurstallrik

Klockan har hunnit att slå tolv och vi gick ut för att titta på fyrverkerierna. Fantastiskt! Därefter äter vi dessert, mangoglassen med färska bär och skålar i Champagne.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *