Bokhyllan som kom att betyda allt

Ting är ting och känslor är känslor! Men vore det inte för känslor så skulle våra ting inte betyda lika mycket.

Jag är en känslomänniska och jag tycker om saker som jag har ett gott minne till.

Min bokhylla är ett sådant minne. För många år sedan flyttade jag till Tyskland. Jag hade läst mina 3 första år i England, Frankrike och sedan gjorde jag de två sista studieåren på universitet i Halmstad. Jag tog examen och flyttade till Tyskland. Jag fick jobb som internationell marknadsassistent men eftersom det då inte fanns någon internationell marknadschef på plats var schemat späckat. Som nyexaminerad var det en fantastisk chans att lära sig hur en marknadsavdelning fungerar och driva en. Arbetstempot var intensivt , dagarna var långa. Vi jobbade varje dag in till kvällen och efter det så träffades alla chefer ute på restaurangen som låg ganska nära mitt hotell.

Fabriken låg nära Koblenz som är en vacker stad och området är väldigt trevligt att besöka.

Jag gjorde en återresa tillbaka ett år efter jobbet avslutats och åkte runt i vindistrikt med en väninna.

Tiden som marknadsansvarig var extremt tuff och jag lärde mig mycket, jag träffade nya tyska kollegor och internationella, och jag utvecklades mycket som person samt att jag fick ett oerhörd upplevelse något jag minns när jag tittar på min bokhylla av idegran och teakbordet jag köpte efter det jag kommit hem.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Compare