Bokhyllan får ett lyft

Jag köpte min bokhylla efter det jag arbetat som internationell marknadsförare i Tyskland. Jag köpte den efter allt slit jag hade där nere, alla minnena därifrån förenas i bokhyllan. jag brukar titta på den och minnas hur mycket jag kämpade med allt jobb där nere.

Men med åren har bokhyllan fyllts på mer och mer, anteckningar, böcker, pocketböcker och prydnadssaker.

När jag under den senaste tiden gjort riktiga stor städningar har jag sett att jag också behöver rensa i min vackra bokhylla.

Sagt och gjort, jag var i städmood och rensade hela bokhyllan. Jag plockade bort alla anteckningar, tog bort pocket böcker som inte fick plats och lämnade kvar böcker som betyder något för mig.

I hyllan blev det kvar

  • Design- och fotoböcker
  • Drama
  • Lexikon
  • Lagboken
  • En femårig dagbok
  • Kokböcker
  • Ekonomiböcker
  • Modedesignböcker

Jag hade tänkt att jag skulle sorterat ut mer men alla böcker som blev kvar har jag arbetat ganska intensivt med och det kändes emotionellt svårt att skiljas från dem efter allt slit. Böcker är minnen från en viss tid av mitt liv och mycket känslor är förknippat med dem.

Nu står bokhyllan städad igen och jag älskar att titta på min bokhylla i idegran som ett minne från tiden som internationell marknadsförare i Tyskland.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Compare